Wagenmans Wonen Pinkstertoernooi in Lemelerveld

Voor de 22e keer organiseren wij tijdens de Pinksterdagen een groot open toernooi, het Wagenmans Wonen Pinkstertoernooi. Het toernooi start op donderdagavond 21 mei en eindigt op maandagmiddag 25 mei met de finalewedstrijden en de prijsuitreiking. Net zoals de laatste jaren heeft het toernooi ook nu weer veel deelname, er worden dan ook ruim 150 wedstrijden gespeeld. Er wordt gespeeld in poules in de speelsterktes 4 t/m 9 in alle categorieën. Tijdens het toernooi kan er geen gebruik gemaakt worden van de banen voor recreatief tennis.

Ook dit jaar is Wagenmans Wonen weer onze hoofdsponsor. Daarnaast zijn er nog een groot aantal andere bedrijven uit Lemelerveld en omgeving die een bijdrage leveren aan het toernooi en prijzen beschikbaar hebben gesteld voor de verloting die tijdens het toernooi wordt gehouden.

Inmiddels zijn er al vele vrijwilligers druk bezig om het tennispark en de banen weer in gereedheid te brengen voor het komende toernooi. Tevens wordt er het nodige georganiseerd om het de deelnemers en toeschouwers ook buiten de tennisbaan naar de zin te maken.

De organisatie en alle vrijwilligers hopen op een goed, gezellig en zonnig toernooi.

Komt gerust eens een kijkje nemen op het Tennispark aan de Verbindingsweg te Lemelerveld.

Wedstrijdprogramma, uitslagen en standen zijn via deze link te zien op www.toernooi.nl