Volwassenen

Lidmaatschap

Nieuwe leden zijn uiteraard altijd welkom binnen de vereniging. Ook als je nog niet zeker weet of tennis iets voor je is, moedigen we je aan om contact met ons op te nemen via bestuur@tvlemelerveld.nl. We kunnen dan zorgen voor een introductie binnen de club, zodat je zonder verplichtingen even rond kunt kijken. Je kunt bovendien gebruik maken van onze ‘maak kennis met tennis actie’ van 2 gratis lessen alvorens je besluit om lid te worden.

De contributie bedraagt (exclusief lessen):

Senioren

EUR 110,00

Alle prijzen zijn per kalenderjaar. Wil je je aanmelden bij de vereniging of wil je informatie over het lidmaatschap? Stuur dan een email naar ledenadministratie@tvlemelerveld.nl

Opzegging tot uiterlijk 1 december van het lopende jaar via ledenadministratie@tvlemelerveld.nl.

Contributie wordt per automatisch incasso afgeschreven in januari. Op verzoek kan de contributie via een nota betaald worden.

Zomerlidmaatschap

Speciaal voor sporters die geen jaarlidmaatschap willen maar in de zomermaanden toch een balletje willen slaan is er het zomerlidmaatschap. Dit loopt in de maanden juni, juli en augustus en kost EUR 35,00. Aanmelden voor het zomerlidmaatschap kan via bestuur@tvlemelerveld.nl

Tennisles

Via Sven Boers van Drive Sport komt Thomas van Maanen bij ons vanaf april 2021 de tennislessen verzorgen. Sven en Thomas stellen zich voor in de volgende documenten:

Voor de lessen geldt het volgende lesreglement.

Klik hier om je aan te melden voor tennislessen

Naast reguliere lessen is het ook mogelijk om thematrainingen te volgen.

Ben je geen lid maar wil je toch beleven hoe mooi tennis kan zijn? Dan is wellicht “Maak kennis met tennis” iets voor jou.

Ben je geïnteresseerd in tennislessen maar nog geen lid? Neem dan eerst contact op met de ledenadministratie van de vereninging via ledenadministratie@tvlemelerveld.nl.