Jeugd

Lidmaatschap

Nieuwe jeugdleden (jonger dan 18 jaar) zijn uiteraard altijd welkom binnen de vereniging. Ook als je nog niet zeker weet of tennis iets voor je is, moedigen we je zeker aan om contact met ons op te nemen via bestuur@tvlemelerveld.nl. We kunnen dan zorgen voor een introductie binnen de club, zodat je zonder verplichtingen even rond kunt kijken. Je kunt bovendien gebruik maken van onze ‘Maak kennis met tennis actie’ van 2 gratis lessen alvorens je besluit om lid te worden.

Word je lid van de vereniging dan kan je kiezen uit een lidmaatschap met of zonder tennislessen. De contributie voor enkel het jeugdlidmaatschap (zonder lessen ed.) bedraagt € 60,00 per jaar. Maar het leukste is natuurlijk om de kneepjes van de tennissport direct goed aan te leren en partijtjes te spelen met leeftijdsgenoten. Zie jij dat ook wel zitten? Geef je dan meteen op voor het onderstaand complete tennisprogramma inclusief lessen. De contributie voor een lidmaatschap met lessen bedraagt € 150,00 per jaar. Als je later in het jaar een lidmaatschap aangaat zullen we een aangepast aanbod doen voor het aantal lessen dat nog gevolgd kan worden.

Opzegging van een lidmaatschap kan per half jaar via ledenadministratie@tvlemelerveld.nl

Tennisles

Tennislessen worden verzorgd door Drive Sport:

Ben je geïnteresseerd in tennislessen maar nog geen lid? Neem dan eerst contact op met de ledenadministratie van de vereninging via ledenadministratie@tvlemelerveld.nl.