Jeugd

Lidmaatschap

Nieuwe jeugdleden (jonger dan 18 jaar) zijn uiteraard altijd welkom binnen de vereniging. Ook als je nog niet zeker weet of tennis iets voor je is, moedigen we je zeker aan om contact met ons op te nemen via bestuur@tvlemelerveld.nl. We kunnen dan zorgen voor een introductie binnen de club, zodat je zonder verplichtingen even rond kunt kijken. Je kunt bovendien gebruik maken van onze‘Maak kennis met tennis actie’ van 2 gratis lessen alvorens je besluit om lid te worden.

Word je lid van de vereniging dan kan je kiezen uit een lidmaatschap met of zonder tennislessen. De contributie voor enkel het jeugdlidmaatschap (zonder lessen ed.) bedraagt € 55,00 per jaar. Maar het leukste is natuurlijk om de kneepjes van de tennissport direct goed aan te leren en partijtjes te spelen met leeftijdsgenoten. Zie jij dat ook wel zitten? Geef je dan meteen op voor het onderstaand complete tennisprogramma inclusief lessen.

Opzegging van een lidmaatschap kan per half jaar via ledenadministratie@tvlemelerveld.nl

Tennisles

Wim Goos is de trainer van onze vereniging. Wim geeft zowel les aan de jeugd als aan de volwassenen.

img_6387-bewerkt-kopie1-300x200

Speciaal voor de jeugd hebben we een compleet tennisprogramma samengesteld:

    • Lidmaatschap
    • 2 x 12 tennislessen van onze trainer Wim Goos
    • Deelname aan de competitie van de KNLTB (bij voldoende deelname)
    • Meerdere activiteiten en (thema)toernooien bij TVL en/of buurtverenigingen
    • Deelname aan de clubkampioenschappen

De kosten voor het tennisprogramma op basis van twee series van 12 lessen (voorjaar/zomer en najaar/winter) bedragen € 12,00 per maand. De vereniging kan dit complete programma voordelig aanbieden, omdat het op basis van een jeugdplan bijdraagt in de kosten. De vereniging heeft de ambitie om te groeien in jeugdaantal. Dit door onder andere jeugdwerving bij de basisscholen in de voorjaar- en zomerperiode.

Word lid door bijgaand formulier in te vullen en te versturen naar ledenadministratie@tvlemelerveld.nl of in te leveren bij de tennisvereniging (brievenbus of kantine) . Uiteraard hebben we goedkeuring nodig van je ouders! aanmeldingsformulier-jeugd