Jeugd

Lidmaatschap

Nieuwe jeugdleden (jonger dan 18 jaar) zijn uiteraard altijd welkom binnen de vereniging. Ook als je nog niet zeker weet of tennis iets voor je is, moedigen we je zeker aan om contact met ons op te nemen. We kunnen dan zorgen voor een introductie binnen de club zodat je zonder verplichtingen even rond kunt kijken. 

Basisschoolleerlingen kunnen (eerst) vrijblijvend gebruik maken van een kennismakingspakket van 5 tennislessen voor € 5,00 (op woensdagmiddag). Vul bijgaand formulier in voor het kennismakingspakket en mail het naar jeugd@tvlemelerveld.nl of lever het in bij de tennisvereniging (brievenbus of kantine). Inschrijfformulier

Word je lid van de vereniging, dan kan je kiezen uit een lidmaatschap met of zonder tennislessen, zie de informatie bij ‘Tennisles’ hieronder. Het eerste half jaar is je lidmaatschap gratis. Dat betekent dat je de helft van de contributie betaalt die € 55,00 per jaar bedraagt. In geval van een compleet tennisprogramma (inclusief lessen) krijgt je het eerste half jaar een korting van € 27,50.

Opzegging van een lidmaatschap kan per half jaar via ledenadministratie@tvlemelerveld.nl

Tennisles

Wim Goos is de trainer van onze vereniging. Wim geeft zowel les aan de jeugd als aan de volwassenen.

img_6387-bewerkt-kopie1-300x200

Speciaal voor de jeugd hebben we een compleet tennisprogramma samengesteld:

    • 2 x 12 tennislessen van onze trainer Wim Goos
    • Deelname aan de competitie van de KNLTB (bij voldoende deelname)
    • Meerdere activiteiten en (thema)toernooien bij TVL en/of buurtverenigingen
    • Deelname aan de clubkampioenschappen

De kosten voor het tennisprogramma op basis van twee series van 12 lessen (voorjaar/zomer en najaar/winter) bedragen € 12,00 per maand. De vereniging kan dit complete programma voordelig aanbieden, omdat het op basis van een jeugdplan bijdraagt in de kosten. De vereniging heeft de ambitie om te groeien in jeugdaantal. Dit door onder andere jeugdwerving bij de basisscholen in de voorjaar- en zomerperiode.

Word lid door bijgaand formulier in te vullen en te versturen naar ledenadministratie@tvlemelerveld.nl of in te leveren bij de tennisvereniging (brievenbus of kantine) . Uiteraard hebben we goedkeuring nodig van je ouders! aanmeldingsformulier-jeugd