Nationale sportweek ook in Lemelerveld

De Nationale Sportweek in samenwerking met de sportverenigingen en SMON Welzijn.

 Over twee weken is het zover, de Nationale Sportweek. In de week van 18 t/m 25 april zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden voor alle inwoners uit Lemelerveld. De activiteiten zijn gericht op sport en gezondheid en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Het programma is samengesteld door SMON Welzijn; in samenwerking met verschillende organisaties uit Lemelerveld, zoals: stichting sportbelangen en SWOL. Naast deze organisaties hebben we natuurlijk samengewerkt met de sportverenigingen, maar ook met de buurtsportcoach uit Dalfsen, Marco Hollak.

Het programma zal bestaan uit een clinic, workshops en open inlopen. Kijk in het programma of er iets voor jou tussen zit en neem zoveel mogelijk vrienden, kennissen en familie mee, zodat we aan alle inwoners van Lemelerveld kunnen laten zien hoe leuk het is om bij jouw vereniging met sport en gezondheid bezig te zijn!

Voor vragen kan je terecht bij Emmelie Luiken, via: emmelie@smon.nl of bel naar het kantoor van SMON Welzijn: 0529-482121 en vraag naar Emmelie of Kaya.

Ken je iemand die graag een kijkje wil nemen bij de tennis, 21 april a.s. kan dat.
Dat is voor de jeugd vanaf 6 jaar van 16.00 tot 17.00 uur en voor de senioren van 20.00 tot 21.00 uur. Er zal iemand aanwezig zijn om informatie te verstrekken.
Dus ken je iemand met interesse voor tennis, neem hem/haar mee naar de baan!

Knipsel