Kookclub A5 actief tijdens het Pinkstertoernooi

Hallo deelnemer van het Wagenmans Wonen Pinkstertoernooi,

Op zondag 4 juni gaan wij, Kookclub A5, ons culinaire talent en plezier weer met jullie delen!

Tussen 16.30 en 19.00 uur kunnen iedere 45 minuten 10 mensen aanschuiven. In totaal is plek voor 30 personen.

Dit jaar is het thema Amerikaans.

amerika

We hebben een Amerikaans voorafje op een prikker en daarna serveren we een slagershamburger met wedges en een frisse coleslaw. Het dessert is ook in American style.

Vind jij het leuk om samen met anderen aan tafel te schuiven? Schrijf je dan in door te mailen naar stellamaulany@hotmail.com

Omdat de belangstelling meestal groot is en dit jaar de hoeveelheid stoelen beperkter (30 in plaats van 50 plekken), hebben we een paar spelregels:

• de inschrijving start op donderdag 1 juni om 18.00 uur en sluit op vrijdag 2 juni om 19.00 uur. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst ingedeeld. Bij meer aanmeldingen dan plek, leggen we een reservelijst aan.
• Inschrijven kan met maximaal 2 personen en deelnemers hebben voorrang op niet-spelende mensen. Op deze manier is het een gezellige mix aan tafel. Vermeld in jouw mail daarom of je je met 1 of 2 personen aanmeldt.
• De kookclub A5 maakt het eet-schema qua tijdstip (je eet dus ergens tussen 16.30 en 19.00 uur). Onderling ruilen kan daarna ook nog.
• Wil je vegetarisch eten? Meld dit dan even bij jouw aanmelding.

De deelnemerslijst publiceren we op zaterdag 3 juni in de kantine. De kosten bedragen 8,75 per persoon en dit is gebaseerd op de benodigde ingrediënten (we gaan niet voor winst, maar voor lekker eten en wat aan geld overblijft, is voor de vereniging). Betaling kan ter plekke.

Wij hebben er veel zin in, tot ziens!

Groetjes van PetrA, AnitA, StellA, TAnjA en CArlien