Jubileumfeest Tennisvereniging Lemelerveld

Jubileumfeest Tennisvereniging Lemelerveld

Zondag 19 juni jl. vierde TV Lemelerveld haar 40-jarig bestaan. Ruim 200 gasten, bestaande uit leden, oud-leden, sponsoren, wethouder Von Martels, buurverenigingen en familieleden hebben genoten van een prachtige zonovergoten middag op het tennispark. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn vele herinneringen opgehaald en was er aandacht voor de toekomst. Alle aanwezigen hebben de vernieuwde entree kunnen bewonderen en zagen toe hoe het logo op de gevel van het clubhuis onthuld werd. Dit is gedaan door de eerste voorzitter van de vereniging, Ed Sprokkel. Hij werd hierbij geholpen door de drie jubilarissen die  vanaf het eerste uur lid zijn: Gerrie Exel, Petra Kemerink en Bennie Reimink.

Om te vieren dat de club 40 jaar bestaat is er een speciale actie voor alle geïnteresseerden: Een gratis lidmaatschap tot het einde van dit jaar!

Ben jij nieuwsgierig of tennis iets voor jou is? Heb je in het verleden getennist en wil je het wel eens weer gaan proberen? Schroom niet en meld je aan! Je lidmaatschap is tot het eind van dit kalenderjaar gratis! Je kunt tennissen wanneer je wilt. Onze leden willen graag een balletje met je slaan. Voor sportiviteit, maar zeker ook voor de gezelligheid! Van beginners tot gevorderden, iedereen is welkom!

Aanmelden kan via ledenadministratie@tvlemelerveld.nl. Heb je vragen, stuur dan een bericht naar info@tvlemelerveld.nl, dan nemen wij contact met je op.

Foto 1: Het bestuur

Foto 2: Sfeerbeeld

Foto 3: Jubilarissen en eerste voorzitter (vlnr: Gerrie Exel, Petra Kemerink, Ed Sprokkel (vz), Bennie Reimink)

Foto 4: Onthulling logo

Foto 5: Alle voorzitters vanaf 1976 (vlnr: Dave Kleinlugtebeld, Gerard IJsseldijk, Harry Reimink, Gosse Enzerink & Ed Sprokkel.

Foto 6: Grote opkomst

 

foto 1 huidige bestuur - groot foto 2 sfeerbeeld - groot foto 3  jubilarissen - groot foto 4 onthulling logo - groot foto 5 voorzitters groot foto 6 publiek