Bericht van werkgroep 40 jaar TVL

TV Lemelerveld
Werkzaamheden rondom vernieuwde entree tennispark .
Ter ere van het 40-jarige jubileum krijgt de entree van ons tennispark een complete make-over. Daarmee willen we ervoor zorgen dat TV Lemelerveld beter zichtbaar wordt op het dorp. Zodra men de parkeerplaats van het sportpark oprijdt,  is meteen duidelijk waar onze tennisclub zich bevindt.De werkzaamheden zijn intussen in volle gang. Er is begonnen met het weghalen van bosschage rondom de entree. Met behulp van Tuin Ton Alferink die een kraantje beschikbaar stelde, hebben de mannen er glad werk van gemaakt. Er is vervolgens extra wit zand opgebracht om het terras rondom de voordeur uit te breiden. Een luie trap verbindt het terras nu met het pad naar de parkeerplaats. Aan dit pad wordt op dit moment de laatste hand gelegd. Zodra de bestrating helemaal klaar is, zal er gestart worden met de beplanting om het aanzicht verder te verfraaien. Tot slot zullen er ook nieuwe fietsbeugels geplaatst worden en zal ons vernieuwde logo groot op ons clubgebouw afgebeeld worden.  Het logo is geupdated met behulp van TS Reclame.

Op zondag 19 juni zal de vernieuwde entree feestelijk  geopend worden tijdens de reünie. Via deze weg bedanken we alvast onze leden, die zich met hart en ziel vrijwillig inzetten om ons park een vriendelijke en toegankelijke uitstraling te geven. Ook willen we ACON, Nijenkamp en T&F Reclame  bedanken voor hun bijdrage aan ons vernieuwde entree.

In de eerste week van april start de voorjaarscompetitie. Kom gerust eens langs om onze spelers aan te moedigen en het tennispark te bewonderen.

Agenda:

* Dinsdag 5 april – start tennislessen (wekelijks)

* Zaterdag 9 april en zondag 10 april – aanvang voorjaarscompetitie (wekelijks)

* Zondag 24 april – pannenkoekentoernooi (jeugd)

 

 

IMG-20160317-WA0004 IMG_5074 IMG_5073 (2) IMG_5070 (1)