Tennisles (oud)

Tennislessen worden verzorgd door Drive Sport:

Voor de lessen geldt het volgende lesreglement.

Klik hier om je aan te melden voor tennislessen

Ben je geen lid maar wil je toch beleven hoe mooi tennis kan zijn? Dan is wellicht “Maak kennis met tennis” iets voor jou.

Ben je geïnteresseerd in tennislessen maar nog geen lid? Neem dan eerst contact op met de ledenadministratie van de vereninging via ledenadministratie@tvlemelerveld.nl.

Bij aanname van onze trainers wordt een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) aangevraagd, dit is een voorwaarde om les te mogen geven.

Volledig aanbod Drive Sport

Teamtraining

Onze reguliere teamtraining aanbod van tennislessen voor de Senioren (18+ leden) van onze club.
De ideale aanbieding om als speler in groepsvorm beter te leren tennissen.
Ons lespakket is zo afgesteld dat we op een leuke en gevarieerde manier alle slagen aan bod laten komen.

KLIK HIER voor het lesreglement.
KLIK HIER voor het inschrijfformulier.

Thematraining

Altijd al willen werken aan die mindere backhand? Is je tweede Service regelmatig een prooi voor je tegenstander? Vind je het lastig om tijdens een dubbelspel de tactiek aan te passen zodat je vaker scoort met een volley of lijkt het je interessant om technisch een perfecte topspin of slice bal te kunnen spelen? Zomaar enkele vragen die wij regelmatig als feedback ontvangen tijdens onze lessen. Speciaal voor deze spelers geven wij antwoord op alle specifieke Tennisthema’s die tijdens een wedstijd kunnen voortkomen. Dit pakket van 3 tennislessen zijn specifiek gemaakt voor de volgende thema’s: Forehand/Backhand, Volleys, Serveren, Tactiek enkelspel of dubbelspel, topspin of slice.

KLIK HIER voor deze aanbieding.

Ouder-kind training

Ouder kind tennis is voor kinderen vanaf 4 jaar die samen met een ouder, opa, oma, oom of tante lekker samen willen sporten en tennissen. De trainingen zijn 45 minuten en de kinderen doen veel van de opdrachten samen met de ouder of begeleider. De oefeningen tijdens de training staan in het teken van het ontwikkelen van de grondvormen van bewegen. De training is op een tennisbaan en bal en racket komen regelmatig aan bod maar het doel is om de kinderen zo breed mogelijk te helpen met de ontwikkeling van hun motoriek & coördinatie.

KLIK HIER voor deze aanbieding.

Workshops

Tijdens een aantal verschillende momenten gedurende het tennisjaar gaan wij in samenwerking met experts op verschillende gebieden diverse workshops aanbieden. Deze workshops duren anderhalf uur en gaan wij op diverse locaties aanbieden. Deze worden via diverse kanalen gedeeld met alle leden van onze aangesloten verenigingen. Aanmelden voor onze eerste workshop ‘The Mental Game of Tennis’ is inmiddels geopend en staan gepland voor de maand Juni.

KLIK HIER voor deze aanbieding.

Maak kennis met tennis

Om kennis te maken met de Tennissport organiseren wij voor alle 18+ niet-leden gedurende drie lessen ons maak kennis met Tennis aanbod. Een mooie manier om te kijken of deze gezellige en uitdagende sport bij jou past.
Alle materialen worden geregeld en na afloop bieden wij een passend vervolg aan voor iedereen die lid wil worden van onze aangesloten Tennisverenigingen.

KLIK HIER voor deze aanbieding.

Alle bovenstaande aanbiedingen zijn zowel overdag als tijdens de weekenden te volgen