Pinkstertoernooi 2018

Voor de 25e keer organiseert de Tennisvereniging Lemelerveld tijdens de Pinksterdagen een groot open toernooi: het Wagenmans Wonen Pinkstertoernooi. Een jubileumeditie, waar extra aandacht aan geschonken gaat worden, dus daar wilt u bij zijn!

Het toernooi start donderdagavond 17 mei en duurt tot en met maandag 21 mei. Op 2e Pinksterdag sluiten we af met de finalewedstrijden en de prijsuitreiking. De afgelopen jaren was het toernooischema goed gevuld en ook dit jaar verwachten we dat meer dan 100 tennisliefhebbers gaan strijden om de prijzen in diverse categorieën.

We zijn blij dat Wagenmans Wonen wederom als hoofdsponsor aan ons toernooi verbonden is. Maar er zijn ook een groot aantal andere bedrijven uit Lemelerveld en omgeving die een bijdrage leveren aan het toernooi en prijzen beschikbaar stellen voor de verloting die op de finaledag wordt gehouden.logo-wagenmans-wonenIn de loop der jaren heeft het toernooi bij tennisliefhebbers in de regio de naam opgebouwd van een sportief, gezellig en goed georganiseerd toernooi. Maar ook vanuit de rest van het land komen deelnemers naar Lemelerveld om aan dit gezellige toernooi mee te kunnen doen. Zo hebben we vaste deelnemers uit Utrecht en Groningen. Voor de Tennisvereniging Lemelerveld is het dan ook één van de hoogtepunten van het jaar. Veel leden van de club zetten zich elk jaar weer in om er een succes van te maken.

Er wordt gespeeld in de volgende categorieën: Heren enkel, Dames enkel, Heren dubbel, Dames dubbel en Mix dubbel in de speelsterktes 4, 5, 6 (vanaf 15 jaar) en 7, 8 en 9 (vanaf 17 jaar). Iedereen kan mee doen: de prestatietennisser die voor punten en prijzen gaat, de recreatieve speler die een paar leuke partijen wil spelen, maar ook de beginnende tennisser die zijn eerste lessen in de praktijk wil brengen.

De toernooicommissie van Tennisvereniging Lemelerveld nodigt dan ook alle tennissers van harte uit voor dit toernooi. We hopen naast een groot aantal vaste deelnemers ook veel nieuwe tennisliefhebbers te kunnen begroeten. Maakt niet uit waar je vandaan komt. Met een camping op loopafstand, is het heerlijk vertoeven op ons tennispark tijdens de Pinksterdagen.

Vanaf 1 april is mogelijk om je in te schrijven via deze link. Hier is ook het reglement van het toernooi te zien.

Voor meer vragen kunt u contact opnemen via de e-mail met pinkstertoernooi@tvlemelerveld.nl